tisdag 30 april 2013

En och annan kuk dumpad i en soptunna

När jag läste notisen nedan hann jag tänka att det är tur att tjejer ej har ett så pass utstickande könsorgan som är så lätt (?) att skära av. Hann rysa av den inre synen av avskurna snoppar utkastade på ett fält i en konflikthärd och en och annan dumpad i en soptunna i ett svenskt villaområde. Kliniker specialiserade på att sy fast dem igen. Men kanske hade det å andra sidan varit bra? Mycket mer synligt än en söndertrasad fitta som förutom smärta leder till inkontinens, svårigheter att ha sex och att få barn med mycket mer.

Kvinnors kön trasas sönder och stympas varje dag över hela världen. Särskilt brutalt vid våldtäkter under krig och konflikter, samt vid kvinnlig könsstympning, men också vid våldtäkter i fredstid. Minns domen jag läste i höstas där en kvinna var mycket nära att dö av ett sår hon fick högst upp i slidan efter att ha däckat hemma hos sin dejt efter en fyllekväll på Östermalm. Rätten ansåg att det inte gick att utesluta att det var en olyckshändelse (han hade enligt utredningen en stor) trots att det i mannens dator fanns mängder av porr av typen män som penetrerar kvinnor med stora föremål.

Män som hatar kvinnor som skadar och i en del fall lemlästar deras kön, och den enstaka kvinnan som hatar sin man och skär av honom kuken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar